Nybesök rehabilitering 

När din hund är i behov av rehabilitering bokar du ett nybesök där jag går igenom hundens rörelseapparat likt vid en friskvårdskontroll med hänsyn till hundens skada och tar del av eventuella operationsprotokoll, journal och remiss från veterinär. Därefter lägger jag upp en rehabiliteringsplan tillsammans med dig för bästa resultat. Läs mer om rehabilitering här.
Pris: 1050 kr
Tid: 75 minuter

Vattentrask

Vattentrask är ett fantastiskt träningsredskap för såväl rehabilitering som friskvård. Träning i vattentrask avlastar lederna, bygger muskler och återskapar funktion. Det 28-gradiga vattnet är särskilt anpassat för vovvar med artros. Vattentrask går att boka som 5-kort, 10-kort eller för enstaka tillfällen.

Pris: 550 kr
Tid: 30 min

Massage och stretching av muskler och bindväv (fascia)

Med massage behandlar man både muskler och bindväv i syfte att öka cirkulationen, släppa på spänningar och läka trauman i kroppen.
Innan du bokar du bokar din tid är det bra om du läser lite mer om massagen här.
Pris: 650-950 kr
Tid: 30-60 minuter

Elektroterapi

Behandling med elektroterapi handlar om att skicka välgörande ström genom delar av kroppen som är i behov av cirkulationsökning, smärtlindring, avslappning. Det är en skonsam, ofarlig behandlingsform som är väldigt effektiv när det kommer till att behandla bland annat muskelskador, nervskador, neuralgier, kroniska inflammationer, svullnader och smärttillstånd.
Innan du bokar din tid är det bra om du läser igenom informationen här.
Pris: 650 kr
Tid: 30 minuter

Laserterapi

Laserbehandling innebär att en låter välgörande ljus sprida sig i kroppen och påverka cirkulation och kroppens egna rehabsystem på ett stärkande sätt. Laserbehandling har ett brett användningsområde från sårskador till neuralgier, artros muskel- och senskador. Lasern har särskilt god effekt på gamla vovvar.
Innan du bokar din tid är det bra att du läser igenom informationen här. 
Pris: 650 kr
Tid: 30 minuter

Balansboll

Balansbollsträning är en rolig och mycket effektiv metod för att skapa styrka, balans och proprioception hos hunden. Den används såväl i friskvårdssyfte som vid rehabilitering. Vid ett första tillfälle får en gå en introduktion i balansbollsträning och kan därefter träna sin hund hemma. Det går också att boka in tider för att träna i lokalen. Innan du bokar din tid är det bra att du läser igenom informationen här.
Pris: 650 kr
Tid: 30 minuter

Rehab-paket

Rehabpaket innehåller 10 besök och består av:

- 10 genomgångar
- 10 träningstillfällen med balansboll eller vattentrask
- 10 behandlingar med massage, laser eller elektroterapi
- totalt 10 besök 
- Träningsschema för hemmabruk och coachning på telefon ingår.

Pris: 8995 kr (5 % rabatt)
Tid: 10 x 45-60 min