Om Stockholms Hundhälsa


Jag som driver Stockholms Hundhälsa heter
Jojo Stenberg och jag lever i Stockholm tillsammans med mitt barn och mina tre hundar Otis, Indy och Louie. Jag är Certifierad Canineopat vilket kan liknas vid en fysioterapeut för hundar. Sedan 2019 driver jag Stockholms Hundhälsa där jag erbjuder rehabilitering och friskvård för hundar i Stockholmsområdet. 

Att det skulle bli hundar just som blev min passion var egentligen givet redan från början även om det tog mig lite tid att komma dit.
Jag hade den stora lyckan att få växa upp med hundar (se dem nedan), från att jag var ett år till dess jag flyttade hemifrån var de mina bästa vänner. Det skulle ta ett decennium innan jag skaffade min första egna vovve, mopsen Alfons. Vi blev familj, han och jag och vi fick 14 fantastiska år tillsammans innan han somnade in hösten 2020.
Det var tack vare Alfons som jag först kom i kontakt med en hundfysioterapeut när han fick problem med sitt bakparti.  Jag förstod där och då att det var detta jag ville göra. Jag sökte till Canineopatprogrammet vid UPH Academy (Utbildningscentrum för Professionell Häst/Hund och Humanvård) och kom in. Under min utbildning startade jag upp Stockholms Hundhälsa och erbjuder sedan 2019 rehabilitering och friskvård för hundar i Stockholmsområdet.
I samma veva började jag realisera en efterlängtad dröm om att skaffa en till hund. I juli 2019 kom Otis, en adoptivvovve från Ryssland och i maj 2021 kom Indy från Grekland.

Hundar är det absolut bästa jag vet! Varje nytt möte med en hund är ett privilegium som jag vill förvalta på bästa sätt. Genom en genuin nyfikenhet för hunden som individ och vad den har varit med om går jag in i mitt uppdrag som Canineopat med ett stort engagemang. Jag lär mig av alla hundar och deras människor och det är något jag aldrig vill sluta med!


Hanibal

Golden Retriever

Rocky

West Highland White Terrier

Solo

Flat Coated Retriever

Ärtan

West Highland White Terrier

Alfons

Mops

Otis
Rescue från Ryssland

Indy

Rescue från Grekland

Louie 

Rescue från Spanien