Nybesök friskvård

En friskvårdskontroll är till för att ge dig en aktuell bild av din hunds rörelsehälsa.
Under ett friskvårdsbesök studeras hundens rörelseapparat grundligt i syfte att upptäcka eller utesluta att hunden har problem i sin rörelsehälsa. En fullständig genomgång av hundens skelett, muskler, leder, senor, ligament, nerver och bindväv utförs. Jag går sedan igenom analysen med hundens människa med rekommenderad fortsatt behandling/hemgångsråd. Besöket avslutas med att hunden behandlas med massage, laser eller elektroterapi av de områden som är i behov. Läs mer om friskvård här.
Pris: 950 kr
Tid: 75 minuter

Vattentrask

Vattentrask är ett fantastiskt träningsredskap för såväl rehabilitering som friskvård. Träning i vattentrask avlastar lederna, bygger muskler och återskapar funktion. Det 28-gradiga vattnet är särskilt anpassat för vovvar med artros. Vattentrask går att boka som 5-kort, 10-kort eller för enstaka tillfällen.
* Önskvärt att hunden har genomgått en friskvårdskontroll innan den påbörjar träning.

Pris: 550 kr
Tid: 30 min

Massage och stretching av muskler och bindväv (fascia)

Med massage behandlar man både muskler och bindväv i syfte att öka cirkulationen, släppa på spänningar och läka trauman i kroppen. Innan du bokar du bokar din tid är det bra om du läser lite mer om massagen här.
Pris: 550-850 kr
Tid: 30-45 minuter
*Kan bokas efter att en har varit på en friskvårdskontroll.

Balansboll

Balansbollsträning är en rolig och mycket effektiv metod för att skapa styrka, balans och proprioception hos hunden. Den används såväl i friskvårdssyfte som vid rehabilitering. Vid ett första tillfälle får en gå en introduktion i balansbollsträning och kan därefter träna sin hund hemma. Det går också att boka in tider för att träna i lokalen. Innan du bokar din tid är det bra att du läser igenom informationen här.
Pris: 550 kr
Tid: 30 minuter
* Kan bokas fristående som introduktion eller som en del i rehabilitering/träning

Fysträning paketlösningar

Hundar är byggda för rörelse. Och de allra flesta älskar att använda sin kropp fullt ut. Hundar i stadsmiljö saknar ibland möjligheten att regelbundet få ta ut sig ordentligt vilket är viktigt både för den fysiska och psykiska hundhälsan. Här nedanför kan du läsa om fysträning och de olika paketlösningarna small, medium och large. En kan också boka enskilda träningstillfällen. Aktiviteterna som ingår är vattentrask och balansboll, och behandlingarna utgörs av massage, laser eller elektroterapi. Ett friskvårdspaket inleds alltid med en fullständig friskvårdskontroll för att får reda på vad just din hund behöver stärka upp och utveckla.

Fysträning small

2 x vattentrask
2 x balansboll

2 x behandling

(Fördelat på 2 besök)

Tid: 2 timmar / månad
Pris: 1690 kr / månad

*Inleds med en friskvårdskontroll till rabatterat pris om 700 kr (ordinarie pris 850 kr).


Fysträning medium

3 x vattentrask
3 x balansboll

3 x behandlingar

(Fördelat på 3 besök)

Tid: 3 timmar / månad
Pris: 2500 kr / månad

*Inleds med en friskvårdskontroll till rabatterat pris om 700 kr (ordinarie pris 850 kr).

Fysträning large

4 x vattentrask
4 x balansboll

4 x behandlingar

(Fördelat på 4 besök)

Tid: 4 timmar / månad
Pris: 3200 kr / månad

*Inleds med en friskvårdskontroll till rabatterat pris om 700 kr (ordinarie pris 850 kr).