Kurser

Pågående...

Kurs för din rescue-vovve

Den här kursen riktar sig till dig som lever med en rescue-vovve och som vill utveckla er relation.

Under kursen går vi igenom följande ämnen:

Kommunikation och relation - hur en skapar en nära och stark relation med sin rescuevovve genom att lyssna och lära sig hundens språk.
Trygghet - vi bygger vovvens självkänsla och stärker den inför nya upplevelser som exempelvis att vara ensam, stadens ljud, hundmöten.
Hantering - hur en gör för att skapa ett tryggt och frivilligt förhållande till hantering, ex kloklippning, sele, veterinärbesök.
Aktivering och hälsa - vi tar reda på vad din vovve tycker är roligt och vad den kommer behöva för att få leva sitt bästa hundliv.

Du får också träffa andra människor som lever med rescue-vovvar och får möjlighet att lyssna på deras erfarenheter och dela med dig av dina.

Mejla för info om nästa kursstart.
Pågående...

Valpkurs

Varmt välkommen att boka in dig på kurs med din valp!
Att ha en valp är något av det mysigaste och ibland jobbigaste som finns. Därför kan det vara bra att gå en kurs där du och din valp får tid och möjlighet att träna på sådant som är viktigt att kunna för en växande hund att kunna.

Vi kommer träffas vi 5 tillfällen och gå igenom saker som:
  • Kontakt och relation - hur en skapar en nära och stark relation med sin valp.
  • Följsamhet - att kunna gå fint i kopplet och möta andra hundar.
  • Trygghet - vi bygger valpens självkänsla och stärker den inför nya upplevelser.
  • Hantering - hur en gör för att skapa ett tryggt och frivilligt förhållande till hantering, ex kloklippning, sele, veterinärbesök.
  • Stimulans och hälsa - vi tar reda på vad din valp tycker är roligt och vad vad den kommer behöva för att få leva sitt bästa hundliv.
Mejla för info om nästa startdatum.