Omdömen


Tack till världens mest kunniga, inkännande och skickliga Jojo på Stockholms hundhälsa. Jojo får Aldo att känna sig trygg och låter honom delta på sina villkor med frivillig hantering, vilket gör att Aldo verkligen litar på Jojo. Han har också hemskt kul där :) Vi har fått direktbehandling på plats, och handletts i hemövningar som genomgående anpassats efter Aldos nivå. Rekommenderar varmt Jojo på Stockholms hundhälsa!!
/ Katarina 


Tack för ditt engagemang och för att du tror på mig o Angus!
Kan varmt rekommendera Jojo,fantastisk bemötande,lyhörd,vänlig och det viktigaste…Jojo har engagemanget och tron och kärleken till våra små fyrbenta.
/ Lena


vi har träffat många fysioterapeuter här i stockholm men Jojo är definitivt den bästa. så fruktansvärt trevlig, kunnig , professionell och förstående ! stort plus att min hund totalt avgudar Jojo och är taggad varje gång vi ska dit . rekommenderar starkt.
/ Angelika


Har bara positivt att säga. Fick väldigt bra hjälp snabbt. Jojo är väldigt bra så jag kan varmt rekommendera ett besök!
/Andy 


Vi behandlade vår tax med diskbråck på Stockholms Hundhälsa. Jojo är fantastisk med hundar och har ett start kunnande i olika behandlingsmetoder. Det finns bassäng för vattentrask och många andra träningsredskap som underlättar i rehabiliteringen. Jojo själv är en väldigt tillmötesgående och trevlig. Jag ger mina varmaste rekommendationer.
/Henrik 


Jag är så glad att jag hittade Jojo Så fint bemötande både till mig och min hund som vaggades in i tillit och trygghet. Nu vet jag att vi får bästa hjälpen och hittat någon jag kan lita på och även bolla saker med, full pott!!
/ Lena Jojo är fantastisk på alla sätt och vis! Han känner in min hund och anpassar träningen utifrån henne, utan att gå över hennes gränser. Vi har träffat många veterinärer och andra människor som försökt komma när vår hund, de har aldrig lyckats. Men Jojo blir hon till och med glad när hon ser honom! Kan inte tänka mig en bättre fysioterapuet! Dessutom är han väldigt fin mot oss som hundägare och mot vår son....
Rekommenderar Jojo på alla plan! ❤️
/ Helena


Vi gick hos Jojo på Stockholms Hundhälsa med australiska terriern Selma som vid hög ålder fått problem med hälta. Ryggen var också lite knasig och ett knä. Jojo undersökte, med respekt för hennes integritet och var så vänlig och varm. Selma svarade med entusiasm när det var dags för övningar på balansboll och belastningsträning.
Selma visade snabb förbättring när vi börjat träna hemma efter Jojos direktiv, det gav henne ökad rörlighet och hon tyckte dessutom det var roligt. Livskvaliteten ökade stort!
Vi kan verkligen rekommendera Sth Hundhälsa, både när det gäller friskvård och rehab.
/ Susanne 


Ett fint möte med professionell fysioterapeut! Mycket bra behandlingar, tips och information om kost och träning - skräddarsytt för min hund.
/ Elina 


Jojo är otroligt inkännande skicklig samt väldigt mjuk
Mio boxer älskade gå dit på behandling
Rekommenderar alla gå dit????även för friskvård
/ Marie Louise


Så duktig och vår Quila känner så så trygg. Kan verkligen rekommendera jojo på Stockholms HundHälsa
/ Lisa


Jag har en hund som inte alls gillar främlingar. Särskilt inte främlingar som tittar på eller tar i honom, men redan andra gången vi skulle på besök så flög han in genom dörren, redo att bli känd och klämd på.
Både jag och min hund har stort förtroende för Jojo, det är alltid kul, spännande och informativt att komma på behandling.
/ Lisen 

Tusen tack! 

Tack kära kunder för era fina ord! Jag är själv rörd över alla eras engagemang i era underbara vovvar och det ni gör för att ge dem långa, aktiva och smärtfria liv! Att ni valt att komma till mig är ett förtroende jag vill förvalta på bästa möjliga sätt. Att få er feedback är väldigt värdefullt så att jag kan fortsätta att utvecklas i mina möten med era hundar. 
/ Jojo

Recension på facebook

Vill du lämna en recension på på facebook så klickar du HÄR.

Recension på Google

Vill du lämna en recension på google så klickar du HÄR.

Feedback via mejl

Vill du lämna feedback så går det bra att mejla det HIT.