Fysträning

Hundar är byggda för rörelse. Och de allra flesta älskar att använda sin kropp fullt ut. Hundar i stadsmiljö saknar ibland möjligheten att regelbundet få ta ut sig ordentligt vilket är viktigt både för den fysiska och psykiska hundhälsan. Här nedanför kan du läsa om fysträning och de olika paketlösningarna small, medium och large. En kan också boka enskilda träningstillfällen. Aktiviteterna som ingår är vattentrask och balansboll, och behandlingarna utgörs av massage, laser eller elektroterapi. Ett friskvårdspaket inleds alltid med en fullständig friskvårdskontroll för att får reda på vad just din hund behöver stärka upp och utveckla.


Friskvårdspaket Small

2 x vattentrask
2 x balansboll
2 x behandling

(Fördelat på 2 besök)

Tid: 2 timmar / månad
Pris: 1690 kr / månad

*Paketet är rabatterat med 5%. 
*Inleds med ett Nybesök med friskvårdskontroll till rabatterat pris om 5%. 


Friskvårdspaket Medium

3 x vattentrask
3 x balansboll
3 x behandlingar

(Fördelat på 3 besök)

Tid: 3 timmar / månad
Pris: 2500 kr / månad

*Paketet är rabatterat med 5%.
*Inleds med ett Nybesök med friskvårdskontroll till rabatterat pris om 5%.

Friskvårdspaket Large

4 x vattentrask
4 x balansboll
4 x behandlingar

(Fördelat på 4 besök)

Tid: 4 timmar / månad
Pris: 2400 kr / månad

*Paketet är rabatterat med 10%.
*Inleds med ett Nybesök med friskvårdskontroll till rabatterat pris om 5%.

Balansboll

Balansboll är en rolig aktivitet där hunden får använda alla av sina fantastisk muskler för att skapa balans och stadga. Utöver att bygga muskler bidrar balansbollsträning till ökad kroppskännedom vilket minskar risken för skador. Det är också en aktivitet om både stärker hundens självförtroende och relationen till sin människa. 

Vattentrask

Vattentrask har en fantastisk inverkan på hundens kropp och kan användas både för friskvård och rehabilitering. Vattnet avlastar lederna samtidigt som det ger ett motstånd för musklerna att arbeta i.  Vattentrask som träningsform fungerar utmärkt för de flesta hundar och särskilt för de som behöver lite extra rörelse och stimulans.